“Пики росіянкам понабиваємо”: українські синхроністки оригінально змусили відсторонити спортсменок країни-терориста

Наставниця збірної України із синхронного плавання Світлана Саїдова прокоментувала відсторонення російських спортсменок від міжнародних змагань.

“Вважаю, що у ФІНА дуже правильно зробили, тому що мої дівчата сказали, мовляв, прийдемо і пики їм понабиваємо прямо в басейні. Ви можете собі уявити ці змагання, коли спортсмени йдуть стінка на стінку? Що там буде? Велике шоу. Ми написали у листі, якщо ви хочете таке шоу, то, будь ласка, не питання. Але ми вас попередили.

Кажуть, що спорт має бути поза політикою. Але як поза політикою, якщо я приїжджаю на змагання, а там стоять люди, які підтримують цього мутанта, це чудовисько. Гроші, звичайно, роблять свою справу, але їм теж треба показати, що краще жити в честі, ніж з грошима та обпльованими з ніг до голови”, – цитує Світлану Саїдову Обозреватель.

Додамо, що наставниця збірної України з синхронного плавання також розповіла, що за кілька місяців до ЧС-2022 вирішила змінити композицію виступу авторства російського композитора Чайковського на іншу. За словами Світлани Саїдової, вона не захотіла прославляти окупантів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *