У Броварах відбувся спаринг-марафон «ХХХІ поєдинок»

Нещодавно на чудовому футбольному газоні МФК «Бровари» відбувся традиційний літній спаринг-марафон з кіокушин карате присвячений Дню Незалежності України «ХХХІ поєдинок».
У марафоні прийняли участь спортсмени із 3-х команд: місто Бровари (СК «Будокан», президент Андрій Гаврилюк), місто Кропивницький (СК «Сокіл-доджо») та селище Макарів Бучанського району(СК «Арсенал»). Діти і спортсмени на декілька годин поринули у атмосферу боротьби та спортивної конкуренції. Завданням було достойно провести 31 двобій з різними майстрами карате. Всі учасники мужньо «відспарингували», показавши гарну техніку і чудову волю до перемоги та здобувши неоціненний досвід, який стане в пригоді в подальшому.
Відкрили захід та привітали учасників багаторазова чемпіонка та призерка параолімпійських ігор, броварчанка Олександра Кононова, голова Незалежної Волонтерської Організації міста Бровари Даша Демешок та голова відокремленого підрозділу Українська Федерація «Кіокушинкайкан Карате» у Київській області Андрій Гаврилюк.
Захід був організований броварським СК «Будокан» та при підтримці відділу фізичної культури і спорту Броварської міськради та Броварської міської влади!
Проведений захід ще раз наочно довів, що в Україні «козацькому роду справді не має переводу». При цьому це стосується і наших чарівних юних україночок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *