В броварському СК «Сокіл» триває цикл зустрічей на тему «Успіх в тобі»

211 днів триває вторгнення російських загарбників в Україну! Вже сім місяців як на території нашої держави відбуваються кровопролитні бої! Наші міста і села піддаються ракетних і артилерійським обстрілам. Мешканці України не мають нормальних умов для життя та праці, а підростаюче покоління для навчання.

Для українців головна мета на даний час – вистояти і перемогти, а для української юні – стати справжніми патріотами і знайти свій шлях в цій непростій життєвій ситуації. З цією метою в броварському клубі рукопашного бою «Сокіл», який організував і очолює Олександр Горобінський ще в літку було започатковано зі старшими вихованцями клубу цикл бесід на тему «Успіх в тобі», щоб допомогти юним спортсменам стати справжніми лідерами не тільки в спорті, а й в житті.

Кожної п’ятниці на базі Броварського ліцею №8 проходять зустрічі з відомим в місті меценатом і бізнесменом Сергієм Сергійовичем Гармашевим, який вже давно опікується клубом.

От і цього разу, але вже в суботу, він знову завітав на гостини до юних «соколят». До старшої групи цього разу приєдналися учасники Всеукраїнського турніру зі змішаних бойових мистецтв (ММА) «Майбутнє України», який пройшов тиждень тому в Чернівцях.

Цього разу їхня зустріч мала бізнесовий напрямок.

Вони обговорили:

  1. Моделі і бізнес напрямки, які нас оточують;
  2. Інформацію про «складні відсотки» у структурі накопичення та примноження статків тощо.

Як наголосив під час свого виступу Сергій Сергійович, що «мені та тренерському складу сильно не байдуже у якій державі будемо жити Ми, Ви хлопці, та ваші діти!

Ви – майбутнє Нашої держави, саме Вам вже досить скоро, доведеться багато робити для успіху України! Щоб майбутнє було перспективним та успішним, його повинні будувати обізнані, сильні духом і тілом вольові лідери, які розуміються на багатьох речах…»

Розмова пройшла в конструктивному руслі, зачепивши юних слухачів «за живе», адже в більшості із них попереду нелегкий вибір життєвого шляху і тому головне не помилитися в майбутньому, а для цього потрібно все добре обдумати, а вже потім вирішувати, адже від цього залежить доля кожного.

І на завершення зустрічі – маленький подарунок кожному – «Книга юного підприємця» – яка допоможе розібратись у основах бізнесу, круто змінити уяву на багато речей, допомогти стати щасливими, успішними, гармонійно складеними людьми, з досить раннього віку!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *