В броварському СК «Атлет» відбувся благодійний турнір на підтримку ЗСУ

В суботу, 26 листопада, на базі СК єдиноборств «Атлет» (відділення хортингу ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради) відбувся благодійний турнір з тайського боксу та кікбоксингу на підтримку тих, хто обороняє України від рашистів, воїнів ЗСУ. В турнірі взяли участь близько ста вихованців броварського і київського відділень спортивного клубу єдиноборств «Атлет» (президент Денис Вольський, віце-президент Сергій Вольський). Почесним гостем турніру став український військовий, який на даний час перебуває у відпустці, Олександр Нємков, син якого займається в клубі. Юні бійці різного віку і рівня підготовки, він початківців до чемпіонів світу, виходили на ринг, щоб своїм виступом підтримати наших солдат, які на передовій захищають нашу батьківщину від ненависного ворога.

Не зважаючи на напівофіційний статус, сутички відбувались в гострій і безкомпромісній боротьбі, Траплялося, що емоції часом виходили з-під контролю (мабуть їм вижалося що перед ними ворог і вони на «передку») і рефері на рингу доводилося втручатися, щоб заспокоїти спортсменів. Загалом всі двобої були досить цікавими, хоч тут не було переможців і переможених в прямому розумінні. Тут перемогу здобув кожний, хто вийшов того дня і провів свій бій, тим самим показавши своє ставлення до цієї війни, коли на нашу територію вторгся непроханий ворог. Однієї із цілей цих змагань – стала підтримка самих спортсменів, емоційно і фізично, адже їм нелегко в цей воєнний час. Всі зібрані кошти підуть на підтрику українських вояків.

Того дня було наочно доведено, що українці – це нація переможців і ніхто не зможе нас здолати! Перемога буде за нами! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *