Старший тренер чоловічої молодіжної збірної Олег Кудінов: “За підсумками цього чемпіонату у нас відібралась сильна команда на 2023 рік.”

У Львові відбулися фінальні поєдинки молодіжного чемпіонату України, який відбувся в рамках XX турниру на призи Андрія Котельника. Старший тренер чоловічої молодіжної збірної Олег Кудінов поділився своїми враженнями від чемпионату та розповів про подальші плани.

Як оцінюєте рівень організації чемпіонату з урахуванням сьогоднішньої ситуації?

Все було організовано дуже добре. Найголовніше – що в нас не було проблем зі світлом. Організатори встановили генератори, тому ми завжди були забезпечені електроенергією.
Окремо подякувати хочу Андрію Котельнику, який доклав багато зусиль в організацію чемпіонату, а також дякуємо нашому новому президенту Федерації боксу України – Кирилу Шевченку, який завжди з нами, який нас підтримує. Він особисто присутній на змаганнях і спостерігає за поєдинками.

Старший тренер чоловічої молодіжної збірної Олег Кудінов: “За підсумками цього чемпіонату у нас відібралась сильна команда на 2023 рік.”

Чи з’явилися на цьому чемпіонаті нові імена, на які варто звернути увагу?

Так, звичайно з’явилися нові імена. Раніше вони проявили себе і отримали цінний досвід на шкільних і юніорських міжнародних змаганнях. Деякі з цих хлопців та дівчат тепер вже зайняли лідерські позиції і на цьому молодіжному чемпіонаті.

Які подальші плани після цього чемпіонату?

За підсумками цього чемпіонату у нас відбирається сильна команда на 2023 рік. Ми сформуємо команду для участі на чемпіонаті Європи, який пройд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *