Різниця голів недостатня. Україна перемогла Румунію, але не вийшла на Євр

Збірна України провалювала цей відбір. В її активі була до цього матчу одна вимучена перемога над Фарерами і відразу чотири поразки. Тому для виходу з групи доводилося вже звично для українських вболівальників командних видів спорту сідати і рахувати – якщо ми заб’ємо стільки-то, а суперники зіграють, як нам вигідно, то вийдемо…

Нам потрібно було виграти в останньому матчі в румунів з різницею у вісім м’ячів для, мабуть, прохідного третього місця або з різницею в тринадцять – для гарантованого другого. Ну і, звісно, Австрія повинна була перемогти Фарерські острови.

ФГУ

Австрійці свою частину виконали. А реалізовувати наші плани мала наша команда вже на чолі з Вадимом Бражником – В’ячеслава Лочмана після провалу з Фарерами «попросили» з посади головного тренера.

В принципі, наші старалися і дали бій. Якщо першу половину все ж програли 12:13, то на другу було приємно дивитися. Непогані комбінації робили розрив в шість очок і тоді в серцях глядачів (і на арені в Німеччині, де нас дуже гарно підтримували, і перед екранами) спалахувала надія, яку всі передчасно поховали – а, може, все ж вдасться? Не вдалося – Турченко, Акіменко і Тільте сьогодні видали якісну гру, Комок непогано рятував, але на плюс вісім з румунами ми не награли В підсумку вийшло 31:26 і останнє місце в групі.

ФГУ

Після програних відборів завжди йдуть слова «ну от в наступному ми покажемо». Може, й покажуть, гра сьогодні була досить пристойною. Раніше так треба було грати, хоча б в попередньому матчі. Але класика – наше все: «Маємо те, що маємо» (с). Як завжди, на жаль..

Відбір на ЧЄ-2024 з гандболу. Група А. 6 тур.

Україна – Румунія – 31:26 (12:13).

Україна: Комок (1), Чудінов, Акіменко (5), Артеменко (3), Близнюк, Бурзак, Горига (2), Горовий, Денисов (5), Жук, Ільченко, Кубатко (1), Міноцький (4), Тільте (4), Турченко (4), Тютюнник (2).

Румунія: Янчу, Ністор (1), Бізау, Кумпанічі (1), Драган (1), Нагі, Станчук (6), Таріта (1), Васілє, Гіце (1), Деду, Кудуц (4), Міллітару, Негру (6), Ракотя, Умет (5).

«Schwalbe Arena» (Гуммерсбах, Німеччина).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *