Цими вихідними в США буде крутий бокс! В ринг вийдуть Канело, Джермелл Чарло, Гвоздик та інші

У суботу, 30 вересня, у Лас-Вегасі, США, пройде великий боксерський івент від Premier Boxing Champions та Showtime Boxing, головним боєм якого стане протистояння за усі пояси другої середньої ваги між їх володарем Саулем Альварезом (59-2-2, 39 КО) та Джермелом Чарло (35-1-1, 19 КО). Проте і крім головного бою останньої суботи вересня буде на кого подивитись, адже в андеркарді свої бої проведуть такі боксери як Олександр Гвоздик, Йорденіс Угас, Маріо Барріос, Террелл Гауша, Френк Санчез та інші. Давайте пройдемось по декільком боям окремо.

Канело – Чарло

«Абсолют проти абсолюта» – так цей поєдинок подають для американських фанатів. Так, безперечно така дуель може претендувати на історичність, проте не варто забувати і той факт, що Джермелл підіймається на дві категорії вище. Не на одну, на дві. Ризикнемо впевнено поставити на в цьому двобої на Альвареза, який своїми боді-панчами просто заб’є суперника.

Йорденіс Угас – Маріо Барріос

Для обох хлопців це протистояння – великий шанс повернутись в чемпіонську гонку, в якій обоє вони вже були. Угас проведе перший поєдинок за півтора роки. Востаннє вік боксував у квітні 2022 року у об’єднавчому бою з Ерролом Спенсом, коли поступився американцю технічним нокаутом у 10 раунді. Барріос в лютому цього року переміг Алехандро Сантьяго закривши дві поспіль поразки – від Джервонти та Турмана. На кону дуелі Угас – Барріос буде стояти вакантний пояс тимчасового чемпіона WBC, а це, як ми вже писали вище, величезна мотивація.

Олександр Гвоздик – Ісаак Родрігез

Український колишній чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської ради проведе другий бій за чотири місяці. І знову в андеркарді Канело, проте це і не дивно, адже менеджером українця є Едді Рейнозо – тренер Сауля Альвареза. Команда харків’янина домовлялась про поєдинок з Ентоні Діррелом, проте той обрав варіант з завершенням кар’єри, а не з боєм з Гвоздиком. Перемовини йшли довго, і як повідомляв ресурс LuckyPunch, коли стало ясно, що американця вмовити не вийде, пізньою заміною був обраний 38-річний бразилець Ісаак Родрігез.

Поєдинок Гвоздика та Родрігеза буде розрахований на 10 раундів, і носитиме статус рейтингового.

Френк Санчез – Скотт Александер

Кубинський проспект хевівейту у суботу буде захищати пояс WBC Continental Americas. Санчез є 18 в рейтингу BoxRec у надважкій вазі і четвертим у класифікації WBC. Тренером Френка є Едді Рейнозо, він постійно тренується разом з командою Канело, і тому точно має чемпіонські амбіції. Проте ведуть його дуже обережно, з кожним новим боєм все міцніше затверджуючи в рейтингах і плануючи його світле майбутнє. От перспективи на це майбутнє і перевірить 34-річний екссуперник Жилея Жанга Александер.

Те, що івент буде справді великим, підтверджує факт великої кількості запланованих медіа-подій навколо нього. Ось вони:

27.09, 00:30. Офіційне прибуття боксерів

27.09, 23:00. Пресконференція

28.09, 01:00. Відкрите тренування

28.09, 21:00. Пресконференція андеркарду

30.09, 00:30. Зважування

1.10, 00:30. Трансляція андеркарду

1.10, 07:15. Пресконференція після шоу

Тому слідкуємо за грандіозним шоу у Вегасі та вболіваємо за Олександра Гвоздика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *