Був чемпіоном всеукраїнських змагань: на фронті загинув фехтувальник Федір Єпіфанов

Хлопець почав захищати Україну від російських окупантів з перших днів повномасштабного вторгнення. Тоді йому тільки-но виповнилося 18 років, розповіли в Національній федерації фехтування.

Фехтувальник Федір Єпіфанов загинув у боях на війні проти Російської Федерації. Про це повідомили в пресслужбі Національної федерації фехтування України у Facebook 13 грудня.

“Надійшла жахлива та болюча звістка з фронту про загибель українського фехтувальника Федора Єпіфанова”, — йдеться у повідомленні.

У Федерації зазначили, що Федір Єпіфанов почав захищати Україну з перших днів повномасштабного вторгнення. Тоді йому виповнилося 18 років, і він призупинив свою спортивну кар’єру заради захисту Батьківщини від окупантів.

“Усе його життя було попереду, якби не російські загарбники, що й розпочали цю кровопролитну війну. Ніколи не пробачимо. Федерація фехтування України висловлює співчуття батькам, брату, рідним і близьким Федора Єпіфанова”, — додали у пресслужбі.

Федір Єпіфанов, смерть, публікаціяFullscreen

Федір Єпіфанов: що про нього відомо

Єпіфанов був чемпіоном і призером всеукраїнських змагань із фехтування на рапірах, членом національної збірної України і майстром спорту. Хлопець навчався в Олімпійському фаховому коледжі імені Івана Піддубного Національного університету фізичного виховання та спорту України.

Федір Єпіфанов, фехтувальник,Fullscreen
Український фехтувальник Федір Єпіфанов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *