Зустріч друзів-суперників завершилася перемогою ФК «ЩИТ-Калинівка»

В неділю, 11 лютого, в гостинній залі КОСФК відбулися матчі 12 туру чемпіонату міста Бровари з футзалу сезону 2023/24 років. Футбольні дружини «Рятівника», «Бесту» та «Орієнтиру» отримали свої чергові перемоги і продовжують лідирувати в турнірній таблиці чемпіонату.

Жереб звів цього разу на паркеті два футбольні колективи, які є товаришами по життю і в матчах у «великому» футболі, але принциповими суперниками у футзалі – «ЩИТ-Калинівка» і «РЛЦ».

Хлопці дуже добре знайомі один-з-одним, знаючи слабкі і сильні сторони суперника. Тому, без розвідки, футболісти пішли вперед – в атаку.

Вже на 6-ій хвилині першого тайму гравець ФК «ЩИТ-Калинівка» Володимир Савенко відкриває рахунок в матчі. По цьому гра продовжилася в гострій та безкомпромісній боротьбі, але в першій половині матчу більше голів глядачі так і не побачили.

В другій половині футзалістам із «РЛЦ» довго не вдавалося зрівняти рахунок. Це на 25-ій хвилині робить Олександр Падун. Далі матч знову проходив на зустрічних курсах, але з поганою реалізацією гольових моментів. Вже на завершення ігрового часу, на 40-ій хвилині, Іван Мойсеєнко приносить ФК «ЩИТ-Калинівка» перемогу – 2:1.

Після цього у «калинівців» в доробку 12 набраних очок і восьме місце в турнірній таблиці. В неділю матчі останнього туру попереднього етапу, за результатами якого відбудеться розділення клубів-учасників на вищу та першу ліги. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *