Впевнена перемога ФК «Щит-Калинівка» в І турі

В неділю, 25 лютого, гостинна зала СК КОСФК, приймала учасників чемпіонату Броварів з футзалу сезону 2023/24 років. Попередній етап добіг свого кінця і тепер команди розділені відповідно до зайнятих місць, продовжують боротьбу відповідно у вищій та І лігах. ФК «Щит-Калинівка», який фінішував на попередньому етапі дев’ятим, і бореться за перемогу в І лізі  зустрічався з аутсайдером – ФК «Енергія». Поєдинок, не зважаючи на досить впевнену перемогу «калинівців» назвати легкою прогулянкою можна з «великою натяжкою».

На 6-ій хвилині першої половини Олександр Ющик дальнім ударом відкриває рахунок – 1:0 на користь ФК «Щит-Калинівка». Через три хвилини Олександр Мащенко, замикаючи передачу своїх партнерів, подвоює перевагу.

А потім сталася подія, яка ледь не зіпсувала гру. На початку 10-ої хвилини воротар команди, Максим Смолиговець необдумано виходить із воріт і грає руками за межами штрафного майданчика. За такі дії він отримує від арбітрів матчу червону картку і вилучається з гри.   

Місце в рамці воріт займає польовий гравець – Олександр Мащенко, якому в підсумку вдалося непогано відстояти і зберегти в першому таймі ворота недоторканими та й в другому він був «на висоті».

Більше забитих м’ячів в першій половині не було. При рахунок 2:0 на користь ФК «Щит-Калиніка» команди пішли на перерву.

В другій двадцятихвилинці більше і гостріше атакували «калинівці», які ще чотири рази змусили воротаря «Енергії» засмутитися. Голи на рахунку Столяра Максима (24 хв.), Євдокимчика Дмитра (27 хв.),  Ющика Олександра (39 хв.) та Васильєва Назара (40хв+).

ФК «Енергія» зумів забити лише одного разу на 28-ій хвилині.

Як підсумок – 6:1 на користь ФК «Щит-Калинівка», який разом з ФК РЛЦ має три очки і вони ділять 1-2 місця після 1 туру.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *