Максим Грішин: “Маємо великі амбіції, які сподіваємося – будуть реалізовані!”

Шановні любителі футболу. Вашій увазі пропонується інтерв’ю з засновником та офіційним представником команди ФК “Щит-Калинівка” Максимом Грішиним.

-Максиме, вітаю. Ваша команда зараз являєтеся одним з реальних претендентів на перемогу в першій лізі чемпіонату Броварів з футзалу. Поділіться трохи інформацією про вашу команду. Давайте розпочнемо з історії.

-Наша команда заснована у 2013 році. З цього часу ми приймаємо участь у всіх сезонах чемпіонату міста Бровари з футзалу. У 2018 році, після об’єднання з ФК Калинівка, команда змінила назву  на ФК “Щит-Калинівка”.

Основна мета – це моральний і фізичний відпочинок  наших футболістів, адже наші гравці – військові, які приймають активну участь у відсічі збройної агресії рф з самого початку війни (2014 року).

-Розкажіть про лідерів команди.

-На даний час в команді з’являються  непогані футболісти, які приходять служити в нашу військову частину. Таких гравців мало, але я намагаюсь слідкувати за військовослужбовцями частини в якій проходжу службу.

Окрім того, є і гарні цивільні виконавці. Але це легіонери. Як законослухняна людина – я завжди дотримуюсь правил і виконання Регламенту нашого турніру. Лідерами команди є Назар Васильєв, Ігор Філоненко і легіонер Олександр Ющик.

-У вас команда яка вже існує більше 10 років. Чи є вже певні досягнення за ці роки? Тим більше, що колектив впевнено претендує на призові місця в цьому сезоні.

-На даний момент наша команда була лише біля призів (у 2020 році в нас були всі шанси боротися за призові місця в першій лізі, але через пандемію турнір не був дограний).

В цьому сезоні у нас знову з’явилися реальні шанси реалізувати “нашу мрію” і виграти Першу лігу.

-Ні для кого не секрет, що навіть аматорські команди потребують фінансових інвестицій. Що можете розповісти про спонсорів?

-Наша команда була заснована і до 2018 року складалась виключно з військових. Спонсорів шукали, але безрезультатно.

У 2018 році, після об’єднання з ФК «Калинівка», я звернувся до Голови Калинівської ОТГ. Булкот Вадим Сергійович підтримав наш Колектив і з того часу надає посильну допомогу.

Футбольна форма, внески на всі турніри в яких ми приймаємо участь, безкоштовні заняття в залі громади й на футбольному полі – це його заслуга! Велика дяка і респект Вадиму Сергійовичу!

-А як щодо подальшого розвитку команди?

-Також хочу відмітити Дрозда Ігоря Васильовича! Ця людина зробила для команди ДУЖЕ багато! На громадських засадах, маючи купу життєвих труднощів, Ігор Васильович відгукнувся на моє прохання і на протязі 6-ти років займався командою! На даному етапі, ми підключили в тренерський штаб Сергія Кушку. Як на мене, це буде новий поштовх для команди. Є перспектива залучення молодих виконавців. Окрім того, я завжди моніторю нових військовослужбовців, які приходять в мою частину.

-Ваша команда це по суті команда військових. Як вплинула повномасштабна війна на вашу команду?

-Війна болісно вплинула на всю Державу. Мої гравці і до повномасштабного вторгнення регулярно їздили в ротації до зони бойових дій, а в зв’язку з сьогоднішньою ситуацією ротацій стало більше…

Нажаль, у 2022 році, один з наших гравців, в наслідок ракетного удару загинув. Це – Кравчук Микола. Вічна пам’ять нашому герою! Сподіваюсь, що більше втрат в нас не буде. Слава нашим Героям!

-Яке Ваше загальне бачення розвитку Броварського футболу?

-Для розвитку потрібен Закон. Він по суті і є, але чомусь перед початком нового сезону ми кожен раз його обговорюємо.

Моє бачення таке – є Регламент і його треба дотримуватись. Коли буде порядок, тоді і команди підтягнуться!

-Ну і завершальне питання. Чи плануєте формувати команду для великого футболу?

-Наша команда (об’єднана «Щит-Калинівка») окрім чемпіонату міста Бровари з футзалу, починаючи з 2018 року приймає участь в чемпіонаті Броварського району з футболу. Тому так, плануємо

Маємо великі амбіції на цей сезон як в футзалі, так і у великому футболі. Сподіваємося, що вони здійсняться!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *