Завершився відкритий Зимовий чемпіонат Броварського району (8х8) з футболу

В суботу, 23 березня, на стадіоні МФК «Бровари» відбулися останні матчі відкритого Зимового чемпіонату Броварського району (8х8), організованого ГС Броварською районною асоціацією футболу та нагородження переможця і призерів турніру.
Чемпіоном у впертій боротьбі став ФК «Десна» (Погреби, Зазимська ТГ), друге місце посів ФК «Калинівка» (Калинівська ТГ), який відстав від чемпіона тільки на завершальній стадії змагань і третій – переяславський «Матадор». Кращим бомбардиром турніру став футболіст із ФК «Десна» (Погреби) Андрій Якимлюк, який отримав спеціальну нагороду від оргкомітету. Нагородження провели голова Броварської районної асоціації футболу Микола Логвин, перший заступник голови Броварської районної асоціації футболу Василь Гузій та очільник Зазимської ТГ Віталій Крупенко.
Чотирнадцять футбольних команд із Броварів (ФК «Скіф» та ФК «Тайгерс»-19), Броварського району, Переяслава (Бориспільського району) та навіть ФК «Апогей» із Києва боролися за високе звання називатися кращими. Цього разу вперше, для зручності учасників, чемпіонат проводився в Броварах, на штучному газоні МФК «Бровари».
Велика дяка дирекції МФК «Бровари» та Броварській районній військовій адміністрації за надану можливість грати тут в цей важкий час воєнного лихоліття.
Протягом декількох місяців, в будь-яку погоду, по суботам, сюди приїздили з різних куточків Київщини команди, щоб посперечатися за високу честь називатися чемпіоном.
Велика дяка суддям, які обслуговували цей футбольний турнір, за їх професіоналізм і самовіддачу! Дуже великий внесок в організацію і проведення зробив Сергій Стасюк! Дякуємо Вам!

З кожним новим сезоном чемпіонат набирає обертів, навіть не зважаючи на воєнний стан, розширюючи географію цієї «всенародної улюбленої гри мільйонів» і даючи всім причетним до цього свята спорту добрий настрій і надію на кращу долю в час лихоліть!
Ми віримо, що прийдуть інші, мирні часи – Україна обов’язково переможе і люди повернуться до щасливого, мирного життя!

Велика дяка ЗСУ, що вони надають нам можливість проводити спортивні турінри та змагання! Перемога буде за нами! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *