Вдалі виступи вихованців ФК «Броварія» на футбольному турнірі «ONSIDE FOOTBALL CUP»

Пора шкільних канікул для юних футболістів не привід для відпочинку, адже під час перерви від шкільних занять настає час різноманітних футбольних турнірів та змагань. Не стало виключенням це й для вихованців броварського дитячого футбольного клубу «Броварія» 2014 року народження, яких тренують Дмитро Кутаков та  Денис Матвійченко, які під час весняних канікул взяли участь у Всеукраїнському дитячому футбольному турнірі «ONSIDE FOOTBALL CUP🏆» в місті Іршава Закарпатської області. Всі матчі відбувались на чудовому та комфортному  комплексі «ILLARA». Проживали в комфортних умовах і були забезпечені необхідними умовами для короткої підготовки,так як приїхали на три дня раніше від початку турніру.

ФК «Броварія» грала двома командами – ФК «Броварія»-1 та ФК «Броварія»-2.

Всі матчі пройшли в гострій та безкомпромісній боротьбі – юні футболісти викладалися на всі «100%», бажаючи довести супернику, що вони є сильнішими за них.

За результатами попереднього етапу ФК «Броварія»-2 в матчі за 5-6 місце зустрівся із київським ДФК «Сталь» і в напруженій боротьбі отримав заслужену перемогу – 2:0. Таким чином ФК «Броварія»-2 став  переможцем «Silver League»

А в матчі за головний трофей ФК «Броварія»-1 зійшовся із ФК «Свалява»-2015. Гра була досить рівною, і юні броварські футболісти ні в чому не поступалися закарпатцям, але як кажуть – «не пофартило» і підвела кінцева реалізація моментів. Як підсумок – 1:3 на користь ФК «Свалява»-2015. ФК «Броварія»-1 – «срібний» призер «Golden League».

Не зважаючи на прикру поразку у фіналі турнір приніс броварським майстрам «шкіряного м’яча» багато радості та позитивних емоцій, чого так не вистачає в наш час воєнних лихоліть.

Кращими в складі броварської спортивної делегації стали:

  • Крижанівська Катерина – краща вболівальниця
  • Кас’ян Максим – кращий півзахисник
  • Євтухов Нікіта – кращий голкіпер
  • Мозговий Ілля – кращий гравець команди «Броварія»-2
  • Юрич Дмитро – прогрес професійного зросту

Також тренерський склад привітав Середу Михайла з Днем Народження, подарувавши футболку збірної України з автографами юних футболістів «Броварії»! разом з футболістами завжди були поруч їх батьки, які їх підтримували і давали слушні поради.

Вітаємо юних футболістів, їх наставників та батьків і бажаємо нових успіхів та перемог!

 

На фото команда ФК “Броваварія”-2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *