Завершилися дитячі футбольні турніри присвячені 7-ій річниці з дня заснування ФК «Броварії»

29 – 31 березня, на спортивному майданчику Броварського ліцею №2 відбувся черговий, вже четвертий за ліком дитячий футбольний турнір «Brovariya Cup», присвячений 7-ій річниці з Дня заснування дитячого футбольного клубу «Броварія». Цього разу за перемогу змагалися юні футболісти 2016 – 2017  років народження.

Шість дитячих футбольних команд виходили на поле, щоб пограти і продемонструвати свій рівень майстерності, який вони здобули під час тренувального процесу. Це дві команди із Ніжина, ДЮСФШ-1 та ДЮСФШ-2, дві з Борисполя – ФК «Атлант» -1 та ФК «Атлант» -2, ФК «Броварія» (Бровари) та ДЮСШ (Бровари).

Турнір проводився за олімпійським принципом, що головне не перемога, а участь, без урахування результатів і турнірної таблиці.

Головна умова – грати у футбол. Погода знову проявила свій непоступливий характер – так в перший ігровий день розпочався зі зливи, в зв’язку із чим організаторам довелося перенести більшість матчів, то в наступні два – навпаки, сяяло яскраве і тепле весняне сонечко, що додало учасникам настрою і сил та наснаги для футбольних матчів.

Більш-менш було спокійно і в повітряному просторі України під час ігрових днів. Тільки в останній ігровий день оголошені на Київщині повітряна тривога завадила нормально провести церемонію закриття турніру – останнього у весняний період, організованого клубом. Але не зважаючи на це – всі команди-учасниці отримали Кубки, а гравці команд – пам’ятні медалі і теплу згадку про це чудове свято дитячого футболу!

Турніри були організовані ФК «Броварією», та його засновниками – братами Максимом, Дмитром та Андрієм Кутаковим! Дякуємо всім клубам за участь в цих турнірах, присвячених 7-ій річниці з дня заснування ФК «Броварії»! До нових зустрічей в новому сезоні!

Все буде Україна!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *