П’ять футбольних клубів України отримали бронь від мобілізації як “критично важливі підприємства для функціонування економіки”

Міністерство молоді та спорту України надало Українській асоціації футболу (УАФ) статус критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення на особливий період, повідомляє Інтерфакс. Також броню від мобілізації отримали футбольні клуби “Кривбас”, “Дніпро-1”, “Динамо Київ”, “Оболонь”, “Шахтар”.

Згідно з наказом Мінспорту, ці суб’єкти відповідають критеріям і є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

П'ять футбольних клубів України отримали бронь від мобілізації як "критично важливі підприємства для функціонування економіки"

Також такий статус надано або підтверджено: благодійному товариству “Шахтар Сошіал”, ТОВ “Шахтар-сервіс”, громадським організаціям Київської міської, Одеської, Миколаївської, Львівської, Вінницької обласним організаціям Фізкультурно-спортивного товариства “Динамо”, Фізкультурно-спортивному товариству “Динамо” та ряд інших підприємств та організацій у сфері ведення міністерства.

П'ять футбольних клубів України отримали бронь від мобілізації як "критично важливі підприємства для функціонування економіки"

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *