Склад збірної України з біатлону на підготовку до сезону 2024/25: хто в нього увійшов

Збірна України з біатлону визначилася зі складом, який готуватиметься до сезону 2024/25. Він був представлений під час президії Федерації біатлону України, що відбулася у вівторок, 9 квітня.

У сезоні 2024/25 збірна України матиме нову тренерку чоловічої команди. З нею працюватиме Надія Білова, яка замінила на цій посаді Юрая Санітру. Натомість з жіночою збірною України продовжить роботу Микола Зоц.

До складу збірних України з біатлону потрапили 24 біатлоністи (11 — у чоловічу та 13 — у жіночу команди відповідно).

Склад збірної України з біатлону на підготовку до сезону 2024/25

  • Жінки: Юлія Джима, Христина Дмитренко, Олена Городна, Юлія Городна, Любов Кип’яченкова, Анастасія Меркушина, Олександра Меркушина, Анна Кривонос, Надія Бєлкіна, Ірина Петренко, Лілія Стеблина, Ксенія Приходько, Тетяна Тарасюк
  • Чоловіки: Дмитро Підручний, Антон Дудченко, Віталій Мандзин, Тарас Лесюк, Богдан Цимбал, Артем Тищенко, Денис Насико, Руслан Ткаленко, Богдан Борковський, Степан Кінаш, Сергій Супрун

Що відомо про склад збірної України з біатлону?

  • Серед відсутніх — один з лідерів збірної України Артем Прима, який може завершити кар’єру. А також Дар’я Блашко, яка зосередиться на відновленні від проблем зі здоров’ям.
  • Також до складу жіночої команди не потрапила Олена Білосюк. Сезон 2023/24 біатлоністка завершила достроково через операцію на колінах.
  • Дмитро Підручний готуватиметься до сезону 2024/25 за індивідуальною програмою з Юраєм Санітрою — колишнім тренером чоловічої збірної України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *