Команди ФК “Броварії” зіграли чергові матчі Весняного чемпіонату Лівобережжя

Минулих вихідних продовжилися матчі одного із наймасштабніших дитячих футбольних турнірів в Україні – Весняного чемпіонату Лівобережжя

Загалом більш ніж 120 команд (2009-2018рн) протягом двох місяців до літніх канікул й будуть виборювати долю призових місць у своїх вікових групах. Серед них і дві команди сформовані із вихованці ФК «Броварія» 2009/10рн (тренери Максим та Дмитро Кутакови) та ФК «Броварія» 2014 року народження (тренери Дмитро Кутаков та Денис Матвійченко). В суботу, на стадіоні МФК «Бровари», вони зіграли свої чергові матчі.

Першими в боротьбу вступили старші, вихованці 2009/10 років народження. Суперником у них був ФК «URAGAN» (Бровари). Цей колектив нещодавно долучився до боротьби за нагороди. Гра видалася дуже видовищною і пройшла в гострій та безкомпромісній боротьбі. Першими відкрили рахунок підопічні Максима та Дмитра Кутакових – 1:0. Гравці ФК «Броварії» гостро атакували раз-по-разу погрожуючи воротам «ураганівців». Під завісу першої 30-хвилинки ФК «URAGAN» поновлює рівновагу, забиваючи гол у відповідь. При рахунку 2:1 на користь ФК “Броварії” суперники пішли на перерву. В другому таймі боротьба продовжилася. Суперники обмінялися голами.

В підсумку – 3:2 на користь ФК «Броварії» 2009/10

Голи в команді забивали: Кутаков Денис, Шидловский Константин та Чорний Назар

Турнірне становище  команд 2009/10  року народження:

ФК «Броварія» 2014 року народження (тренери Дмитро Кутаков та Денис Матвійченко) вимушено грала другим складом, так як більшість товаришів по команді були заграні в іншому турнірі. Суперником у них були сусіди по турнірній таблиці, броварській ФК «Тайгерс». Із самого початку вони були в ролі доганяючих. Їм вдалося навіть вирівняти гру і навіть звести рахунок – 4:4, але на більше їх просто не вистачило. Всі намагання їх лідера, Даміра Крижанівського, вести товаришів вперед успіху не принесли. Як підсумок – прикра поразка, 4:7 на користь суперника.

Нічого – ще є час  виправити помилки і йти далі.

Турнірна таблиця команд 2014 року народження:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *