Аліна Грушина стає «бронзовим» призером ліцензійного турніру в Туреччині

9 – 12  травня, в турецькому Стамбулі, відбувся ліцензійний турнір з боротьби. На цьому турнірі українські спортсмени мали останню нагоду здобути олімпійські ліцензії. Розігрувалося по три Олімпійські ліцензії в кожній ваговій категорії.

За регламентом усі фіналісти змагань отримали путівки до Олімпійського Парижа! Також по одній путівці було розіграно у «малому фіналі».

Броварську громаду представляла вихованка Заслуженого тренера України Олександра Кутакова Аліна Грушина. Аліна розпочала турнір з двох перемог над представницями Північної Кореї та в ¼ над спортсменкою – господаркою змагань, із Туреччини. У півфіналі їй довелося вийти на килим із борчинею з країни – агресорки, росії, де вона поступилася.  Тому для неї залишився тільки «бронзовий» фінал в якому вона стала сильнішою. Після чого за путівку до Парижа Аліна боролася з італійською борчинею, чемпіонкою Європи та світу у віковій категорії U20.

Аліна перемогла з рахунком 4:2 і здавалось би час радіти олімпійській ліцензії, але італійська команда заявляє протест, після якого судді змінюють рахунок на 4:3 і… віддають перемогу та ліцензію італійці, бо нашій спортсменці було оголошено 3 попередження!

Найганебніший спосіб обійти сильнішого за себе суперника був використаний у даній ситуації! Проте – маємо, те що маємо!

Нічого – вітаємо Аліну та її наставника, ЗТУ Олександра Кутакова з «бронзою» та бажаємо в подальшому нових перемог та успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *