Переможцями чемпіонату Київщини стали дівчата із Славутича

В неділю, 19 травня, у Броварах, на футбольному газоні МФК «Бровари», відбулися фінальні матчі чемпіонату Київщини з футзалу серед дівчат 2012/13 років народження. За перемогу змагалися шість дівочих футбольних колективів: КДЮСШ «Славутич» та КДЮСШ «Олімп» (обидва Славутич), МФК «Бровари», ФК «Березань» (Березань, Броварський район), ФК «Ураган» (Київ) та ФК «Щасливе» (Бориспільський район).

Турнір був організований Комітетом з футзалу та його очільником, першим заступником голови КОАФ Миколою Логвиним, Комітетом жіночого футболу КОАФ на чолі з Олегом Балагурою та МФК «Бровари» в особі директора Євгенія Скуйбіди та тренера Олега Трухана.

Матчі чемпіонату розпочались із групових етапів. 

  • До групи А потрапили: КДЮСШ «Славутич», МФК «Бровари» та ФК «Щасливе».
  • До групи Б: ФК «Березань», КДЮСШ «Олімп» та ФК «Ураган».

В залежності від місця зайнятого за результатами групового етапу і визначалися команди, які розіграли долю 1-2, 3-4 та 5-6 підсумкових місць.

Дуже впертою була боротьба в ½ між МФК «Бровари» та ФК «Березань». Основний час переможця не виявив, бойова нічия 2:2, тому довелося пробивати пенальті, де більш влучними були господарі, футболістки із МФК «Бровари».

У фіналі з суперницями із КДЮСШ «Славутич» вони і розіграли долю чемпіонства. З  рахунком 4:0 перемогу здобули гості, дівчата із міста-енергетиків, Славутича. Хоча рахунок був явно не по грі, просто броварським дівчатам не хватило майстерності щоб реалізувати свої сто процентні  моменти, бо команда тренується всього п’ять місяців

У «втішному» фіналу, де була розіграна доля «бронзових нагород , ФК «Березань» був сильнішим за київський «Ураган» – 2:1.

Командні місця:

  1. КДЮСШ «Славутич»
  2. МФК «Бровари»
  3. ФК «Березань»
  4. ФК «Ураган»
  5. ФК «Щасливе»
  6. КДЮСШ «Олімп»

На урочистій церемонії нагородження учасників привітали від імені керівництва КОАФ перший заступник голови КОАФ Микола Логвин, гравці жіночої команди «Колос» (Ковалівка), срібних призери Чемпіонату України з футболу Сербук Ліліана, Федоренко Ангеліна, Кадира Тетяна та старший тренер МФК «Бровари» Олег Трухан.

Всі учасник отримали подарунки – ігрові м’ячі та сумки надані Київським об’єднанням асоціацій футболу, а переможець та призери – Кубки, дипломи та медалі.

Крім командних нагород були визначені і отримали відзнаки й кращі в номінаціях.

  • Кращий бомбардир – Бурба Поліна (КДЮСШ «Славутич)
  • Кращий нападник – Бобко Мілана (МФК «Бровари»)
  • Кращий воротар – Хороль Олександра (ФК «Ураган»)
  • Кращий захисник – Олійник Маргарита (ФК «Березань»)

Вітаємо переможців, призерів та учасників і бажаємо нових звершень та футбольних вершин! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *