ФК “Броварія” зустрівся з калинівським ФК “Асканія-Флора”

В суботу та неділю, 25 і 26 травня, відбулися чергові матчі Весняного чемпіонату Лівобережжя з футболу, який добігає свого завершення.

 В суботу між собою зіграли ФК «Броварія» (Бровари) 2009/10 (тренери Максим і Дмитро Кутакови) та ФК «Асканія-Флора» (Калинівка), який виступає поза конкурсом.

  • Рахунок 1:3 (0:1)
  • Гол в ФК «Броварії» на рахунку Дениса Кутакова.

В зв’язку з тим, що суперник, калинівська «Асканія-Флора», грає поза конкурсом, наставники «броварців» дали пограти найближчому резерву. На поле виходили всі гравці, задіяні в турнірі. Хоч суперник був на рік старшим (2008рн), ФК «Броварія» виглядав достойно, ні в чому не поступаючись більш дорослим «калинівцям». Результат міг бути зовсім іншим, якби не підводила реалізація у вирішальній стадії атак. Так не було реалізовано шість виходів віч-на-віч гравців нападу на воротаря супротивника…

Є над чим наставникам команди працювати! Потрібно зробити серйозну роботу над помилками, і зробити вірні висновки, щоб не повторювати їх в подальшому.

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ КОМАНД:

Цей матч ще запам’ятався справжнім поціновувачам футболу тим, що на ньому був присутній славетний Олександр Заваров.

Це український футболіст і тренер. Колишній півзахисник «Динамо» (Київ) та збірної СРСР. Віцечемпіон Європи 1988, володар Кубка Кубків 1985-86 (“Динамо” (Київ))та Кубка УЄФА 1989-90рр у складі туринськогоЮвентуса“.

КращийгравецьСРСР 1986 року

Ось з кого потрібно брати приклад юним футболістам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *