«Бронзова» нагорода броварчанки Віти Олексюк на етапі Кубку світу з паратриатлону

З 4 по 9 червня в італійському місті Таранто відбувся етап Кубка світу з паратриатлону серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору.

   В ньому взяли участь більше 60 спортсменів з 23 країн світу.

    Учасники змагалися на спринтерській дистанції паратриатлону, яка включає в себе  750м плавання, 20км їзда на велосипеді та  5км біг. Ця дистанція є стандартною для Паралімпійських Ігор.

    В складі національної збірної команди України неймовірно блискуче виступили спортсмени Київського регіонального центру «Інваспорт» та ДЮСШІ. Вихованці тренерів Романа Короля, Тетяни Ліщинської, Олексія Цілувальникова та Раїси Лагутенко  посіли всі три високі подіуми кубку світу:

  • Представник Київщини Валерій Перехрест – 1 місце у категорії PTS3 з часом 01:19:09. Валерій – золотий дебютант міжнародних змагань!
  • Аліса Колпакчи – 2 місце у категорії PTS5 з часом 01:16:25
  • Представниця Броварської громади –  Віта Олексюк з гайдом Наталією Мацупко стала «бронзовим» призером  у категорії PTWI з часом 01:14:33

   Щиро вітаємо наших паратриатлоністів та їх тренерів з такими заслужено високими результатами. Ваші високі титули і нагороди, це результат вашої наполегливої праці та неймовірної завзятості! 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *