Рим-2024: четвертий день без фіналів для українців

На жаль, четвертий день чемпіонату Європи з легкої атлетики склався для української команди не найкращим чином. Жодному з наших спортсменів не вдалося пройти до наступного кола.

Джерело – https://uaf.org.ua/

Фото (c)Ulf Schiller/athletix.ch

“Я мав виконувати план, але не зробив цього. 5.65-5.70 – це те, на що я готовий. Чому тоді не вдалося? Вже навіть не хочу виправдовуватися. Просто соромно, що не зробив те, що мав. Я добре почуваюся, у хорошій формі. Потрібно було стрибати – це все, що можна сказати”, – прокоментував Владислав Малихін свій виступ.

У секторі для стрибків з жердиною Малихін подолав 5.45 м, але 5.60, яких вистачило атлетам для виходу у фінал, так і не підкорилися. Не зміг подолати кваліфікацію й Ілля Кравченко (5.25 м).

Фото (c)Ulf Schiller/athletix.ch

Багаторазова призерка чемпіонатів Європи з бігу на 400 метрів з бар’єрами Анна Рижикова показала найкращий результат сезону (54.95 с), але для виходу у півфінал цього було замало.

“Такий результат потрібно було показувати на минулому старті, щоб тут уже бігти швидше. Я дуже розчарована, завжди прагну боротися за медалі і якомога вищі місця”, – зазначила Анна Рижикова.

Фото (c)Ulf Schiller/athletix.ch

Ольга Ляхова (2:01.51 хв) й Наталія Кроль (2:02.87 хв) не вийшли до фіналу з бігу на 800 метрів, а Тетяна Кайсен (24.31 с) – на 200 метрів.

Транслятором змагань є «Суспільне», а результати наживо ви можете переглянути на сайті Європейської легкої атлетики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *