Прикра поразка на власному полі

В неділю, 4 серпня, після невеликої літної перерви, поновилися матчі першості Броварського району з футболу (попередній етап), яку проводить Броварська районна асоціація футболу. За результатами якого й будуть визначені команди, які гратимуть у вищій та І лігах. ФК «Щит-Калинівка» приймав вдома футболістів із ФК «Тарасівка». «Тарасівці» займають вище становище в турнірній таблиці, але втрачати очки   не планував ніхто. Погода була сприятливою до футболістів та вболівальників, так як перед самим початком матчу закінчився дощ, ніби заохочуючи гравців  до цікавої та безкомпромісної гри. В принципі так і сталося.

Пролунав сигнал головного судді матчу, Олексія Чорного, і гра почалася. ФК «Тарасівка», не зважаючи на деякий кадровий голод в цьому поєдинку, ні в чому не поступалася господарям, калинівцям. Загалом в першій сорока п’яти хвилинці, матч  проходив на зустрічним курсах, коли гравці команд-суперниць сміливо йшли в атаки на ворота суперника. То в одній, то в іншій воротарській виникали гострі, гольові моменти, коли «стражам воріт» та захисту доводилося демонструвати свою майстерність, рятуючи власні ворота від неминучого голу.

На початку першого тайму суддя припустився важливої помилки (пожалів суперника). Віталій Ткачук вийшов один на один, але його грубо збили. За цей фол рефері показав лише жовту картку.

А якщо підсумовувати перебіг подій І тайму, то захист і «кіпери» обох команд виявилися сильнішими за напад, так як забитих м’ячів в першій половині поєдинку так і не було.

А в другій на футбольному полі стали траплятися дивні речі. Гравці ФК «Щит-Калинівка» почали робити прикрі, необов’язкові помилки, ігноруючи вказівки свого наставника Сергія Кушки. Вони втрачали м’яч в єдиноборствах, робили неточні паси тощо. Що в підсумку привело до трьох пропущених голів. Тут навіть був безсилим їх воротар. Тільки наприкінці ігрового часу «калинівці» ніби прокинулися і «заграли в свою гру». Ціною неймовірних зусиль, вони зуміли відквитати два м’ячі, але на більше їм не вистачило фізичних сил та часу.

Як підсумок – 2:3 на користь ФК «Тарасівка». У ФК «Щит-Калинівка» в активі залишилося 6 набраних очок і 11 місце в турнірній таблиці.

Цього сезону команда поповнилася цілим рядом молодих гравців, проходить процес адаптації та зіграності. Хлопці стараються, проявляючи характер і волю до перемоги. Команда показує гарну, комбінаційну гру, але відсутність досвіду, поки не дозволяє набрати багато залікових балів. Нічого – команда заграє і покаже гарний результат у І лізі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *