Гарна гра і здобуті три очки в матчі із ФК «Літки»

В неділю, 8 вересня, на футбольному газоні «Калинівка Арени» відбувся матч ІІІ туру Першої ліги Відкритої першості Броварського району з футболу. ФК «Щит-Калинівка» приймала вдома  ФК «Літки». Господарям, які ще не втратили шанси поборотися з перемогу на турнірі потрібна була тільки перемога. Не збиралися відсиджуватися в обороні та «пасти задніх» і їх суперники. Тому матч видався видовищним і по-справжньому «бойовим». Суперники грали більше у відкритий, безкомпромісний футбол з акцентом на атаку. То біля одних, то біля інших воріт виникали небезпечні моменти. Гравці часто грали на “межі фолу” і часом доводилося зупиняти гру. Відзначитись могли гравців обох команд, але все ж таки господарі першими відкрили рахунок в матчі. Гол записав на свій рахунок Владислав Данилін. До перерви Владислав Новіков подвоює перевагу своєї команди. При рахунку – 2:0 команди-учасниці пішли на перепочинок.

В другій половині матчу «калинівці» мабуть рано повірили у власну перемогу. Вони трохи збавили темп і стали помилятися у простих ситуаціях. Чим не проминули скористатися гості, яким вдалося відквитати один м’яч, 2:1. Окрилені успіхом вони намагалися будь-що врятувати гру і кинулися вперед.

До честі гравців ФК «Щит-Калинівка» вони зуміли вистояти і зібратися, довести гру до переможного завершення. Зусиллями головного «голеодора» команди Антона Лазаревича та Олександра Ющика вони доводять рахунок до 4:1 та здобувають такі важливі три очки. За два тури до фінішу в їх активі 15 очок і друге місце в турнірній таблиці. Вони відстають від лідера, ФК «Гоголів» на шість очок. Наступна гра якраз із ними вдома. В разі позитивного результату клуб зберігає шанси на чемпіонство. Та суперники із красилівського «Арсеналу» не дрімають, маючи 13 очок. Зрозуміло, що для цього потрібно дуже постаратися і використати максимум зусиль.

Бажаємо щоб так і сталося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *