У Броварах до Дня міста відбувся «Броварський забіг Незламності»

Минулими вихідними Бровари святкували День свого народження, який вже третій рік поспіль проходить в умовах воєнного стану, запровадженого в нашій країні із-за збройної агресії північного «сусіда» – росії.

В суботу, 23 вересня, в Броварській громаді відбулося свято Незламності та спорту, під час якого більш ніж 420 учасників, жителів Броварської громади та гостей міста, взяли участь у благодійному забігу «Броварський забіг незламності», присвяченому Дню міста Бровари!

Він був організований відділом фізичної культури та спорту Броварської міської ради, БФ «Незалежний волонтерська організація» за підтримки Броварської міської влади.

Гостей свята незламності та спорту особисто привітав Броварський міський голова Ігор Сапожко, який подякував всім присутнім за небайдужість і бажання допомогти Збройним силам України, адже кошти зібрані під час забігу підуть на потреби ЗСУ. Один із співорганізаторів, Дар’я Демешок, розповіла про хід забігу. Не обійшлося і без нагадування про війну, так як відбулося оголошення про повітряну тривогу і учасники були вимушені йти до укриттів. На щастя – вона була не довгою і захід продовжився.

Для того, щоб учасники під час подолання дистанції не травмувалися, МС України з легкої атлетики Оксана Романюк провела активну руханку. Після чого було дано старт забігів.

Першими стартували учасники із вадами здоров’я, серед яких уславлена паралімпійка Олена Акопян та наймолодші. Вони подолали 100 метрову дистанцію. Решта, на вибір, обирали 1,  3 та 5 кілометри, в залежності від фізичного стану та рівня підготовки. Для воїнів ЗСУ та ветеранів бойових дій участь була безкоштовна, решта – платили благодійні внески. Швидко плинув час, на щастя більше без тривог і всі учасники благополучно дісталися фінішу, де на їх чекали пам’ятні медалі. Фото на згадку і далі на свято!

  • Саму активну участь в заході взяли вихованці відділень ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради та ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради та спортивних клубів міста.

Загалом на потреби ЗСУ було зібрано 132 тисячі 500 гривень, які дуже потрібні зараз нашим воїнам!

Перемога буде обв’язково за нами! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *