«Надала мені крила»: Олександр Усик ніжно привітав дружину з 15-ю річницею шлюбу

Український боксер та абсолютний чемпіон світу Олександр Усик повідомив про важливе свято в сім’ї.

Катерина Усик — жінка, без якої Олександр Усик не може ні дихати, ні  перемагати

Спортсмен разом зі своєю дружиною Катериною святкує 15-річницю в офіційному шлюбі. З нагоди особливої дати Олександр ніжно звернувся до своєї коханої та присвятив їй окремий допис в Інстаграм. Боксер поділився рідкісними спільними фото з обраницею та подякував за найкращі роки життя та їхній дітей.

«Моя неймовірна Катерина, моя квітка, світло моїх очей, у нас річниця, 15 років від дня весілля, але взагалі понад 20 років ми разом. За цей час ми багато чого з тобою досягли, у нас було багато труднощів, які ми змогли пройти разом, ти подарувала мені неймовірних дітей. Ти змінила моє життя, ти надала мені крила, ти продовжуєш робити мене щасливим і сильним, твоя турбота відчувається навіть на відстані, мене часто немає поруч, але ти завжди підтримуєш мене у всіх моїх цілях, так, тобі інколи не подобається якісь мої дії, і ти завжди говориш мені правду», — адресував Усик Катерині.

Олександр Усик з дружиною

Боксер наголосив, що саме такою в дитинстві уявляв майбутню дружину і вдячний долі за те, що вона поєднала їхні серця.

«Мені подобається просто дивитись на тебе, я неймовірно люблю твої сніданки, коли я був малим, я малював образ майбутньої дружини, і Господь послав мені саме тебе. Кожного дня в молитві я дякую Богу за тебе, моя королево» — додав Олександр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *