Відбувся товариський матч пам’яті загиблого героя Дмитра Янченка

В суботу, 12 жовтня, у Броварах відбувся черговий щорічний футбольний матч пам’яті  броварчанина Дмитра Янченка, який загинув у 2015 році у віці 25 років, боронячи цілісність та незалежність нашої України в зоні АТО. Він був організований ФК «Юніон», за який грав загиблий герой та відділом фізичної культури та спорту Броварської міської ради за підтримки Броварської міської влади. На турнірі були присутні почесні гості: керуюча справами виконкому Броварської міської ради Людмила Ленчицька, начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради  Дмитро Рожков, голова ГО «Час.Дія.Ти» Руслан Семенець, мама героя – Наталія Семенівна, його друзі та знайомі. На початку із вступним словом перед присутніми виступили керуюча справами виконкому Броварської міської ради Людмила Ленчицька та засновник ФК «Юніон» Руслан Семенець, які згадали подвиг героя і вшанували пам’ять про нього хвилиною мовчання.

Цього разу в суперниках в броварського ФК «Юніон» були воїни–футболісти із ССО, ФК «Дніпро». Гра тривала – 2 тайми по 15 хвилині й пройшла в дружній, але напруженій боротьбі. Початок матчу був за «юніонівцями», але потім молодість взяла своє і матч завершився з рахунком 6:4 на користь ФК « Дніпро».

Проте головною метою зустрічі була не перемога, а вшанування пам’яті полеглого воїна і збір коштів для його мами, Наталії Янченко, яка плете маскувальні сітки для фронту. Загалом вдалось зібрати 5 тис. грн. Усі гроші відразу передали Наталії Семенівні, яка була присутня на грі. І на завершення – відвідини кладовища, де зна    шов свій спочинок воїн-герой, який віддав своє життя за волю і незалежність України!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *