Змагалися майстри кікбоксингу WAKO

В суботу, 12 жовтня, у Броварах відбувся Відкритий чемпіонат міста з кікбоксингу WAKO в розділах кік-лайт, лайт – контакт, поінт-файтінг, фул-контакт, лоу-кік і К-1, організований СК «Атлет» (ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради), Броварською міською федерацією кікбоксингу WAKO за підтримки відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради та КЗ КОР «Центр олімпійської підготовки».

За перемоги в різних видах програми змагалися більш ніж 180 учасників з Броварської громади, Київської, Житомирської, Донецької і Кіровоградською областей та міста Києва.

Турнір відвідали поважні гості – керуюча справами виконкому Броварської міської ради Людмила Ленчицька та начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради  Дмитро Рожков.

Турнір відбувся з дотриманням всіх вимог і пересторог воєнного стану, запровадженого в Україні. На щастя обійшлося без повітряних тривог і ніщо не заважало спортсменам показати гарні результати. За діями спортсменів уважно спостерегли судді на татамі і рингу і головний суддя турніру.

В результаті запеклої і безкомпромісної боротьби загальнокомандні місця розташувалися таким чином:

  1. КДЮСШ «Ринг» (Київ)
  2. Збірна Донецької області
  3. ПСК «Захист» (Кіровоградська область)

Чудові результати показали господарі змагань – вихованці броварського СК «Атлет». Вони були серед кращих у всіх видах змагань.

За словами президента СК «Атлет», ЗТУ Дениса Вольського, що вихованці клубу продемонстрували характер, майстерність і волю до перемоги. Хочеться відмітити: Іллюченко Святослава, Омельченко Марата, Лигу Софія, Задерейчука Максима, Хоменко Віктора та й інші «атлети» були їм «під стать».

Загалом турнір відбувся на високому організаційному рівні, в чому велика заслуга оргкомітету на чолі із Денисом Вольським, які все зробили, щоб спортсмени перебували в комфортних умовах!

Вітаємо переможців та призерів і бажаємо нових спортивних звершень і перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *