Усик – Такам: названі нові дати історичного бою українця

З’явилася нова інформація щодо того, коли колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе історичний – дебютний для себе поєдинок в супертяжах. Співпромоутер українця Едді Хірн заявив ESPN, що перший бій Усика в новій вазі пройде або 12, або 19 жовтня на Wintrust Arena в Чикаго. Також промоутер підтвердив, що, найімовірніше, противником Олександра стане француз камерунського походження Карлос Такам (36-5-1, 28 КО), як і планувалося раніше.

Відзначимо, що Усик є обов’язковим претендентом на пояс WBO. Тому, в разі перемоги в бою з Такамом, Олександр може розраховувати на поєдинок з переможцем реваншу Ентоні Джошуа – Енді Руїс. До речі, днями Усик заявив, що йому буде потрібно чотири бої, щоб стати королем надважкого дивізіону.

Як ми писали раніше, Усика хотіли відсунути на другі ролі. Едді Хирн стверджував, що українець може повернутися на ринг 14 вересня. Але для нього була уготована роль не зовсім за статусом – прем’єру Олександра в хевівейта планували як частину розігріву для бою казаха Геннадія Головкіна.

https://ukr.segodnya.ua/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *