Нагороди для найкращих

Напередодні Дня Броварів у БМР відбулась урочиста церемонія нагородження кращих працівників міста та ветеранів спорту. За сумлінну наполегливу працю й високий професійний рівень вітали Подяками міського голови й Почесними грамотами з цінними подарунками робітників комунальних служб і виконкому.

Видатною подією стало перше в історії міста вручення Почесної відзнаки Броварського міського голови «За заслуги перед містом» спортсменам-ветеранам: Віктору Чернову та Анвіку Згурському.

Nagoroda 3

Анвік Вікторович Згурський – майстер спорту України з лижних гонок серед лижників старших вікових груп (вікова категорія 30+). Ще в 1975році він заснував клуб любителів бігу «Крок», з якого почався, популярний і нині, щорічний пробіг у броварському лісі «Осінній лист».

Nagoroda 1

Віктор Микитович Чернов спортивну кар’єру розпочав лише у 56 років (1941 р.н.), але це не завадило йому досягти значних успіхів у таких видах спорту як спринтерський біг, метання диску, штовхання ядра. За 21 рік своєї спортивної кар’єри ставав 27 разів чемпіоном України на Всеукраїнських іграх ветеранів, двократний срібний призер Матчу п’яти команд, багатократний чемпіон Відкритого чемпіонату Києва.

Nagoroda 2

«Я працював електромонтажником у нашому Манежі, в мене 50 років стажу. Всі ці майстри спорту щодня проходили повз мене, вони тренувались – я на них дивився. А потім почав сам займатись. Не зважав, що мені 56 виповнилось. Вже за рік я вперше став чемпіоном. Зараз у мене всього 128 дипломів, лише цього року я завоював 9 медалей. Головний рецепт успіху – це тренування, тренування і ще раз тренування. У мене їх по три в день: зранку – на швидкість, в обіди – диск, ввечері – швидка ходьба,»– ділиться секретами своїх спортивних досягнень Віктор Микитович.

Громадський ревізор

Ветеранів і кращих працівників тепло привітали адміністрація міста та гості церемонії, побажавши успіхів, міцного здоров’я й нових досягнень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *