Суперліга: перемоги “Галичанки” у Броварах, хвилюючі матчі у Херсоні

У жіночій гандбольній Суперлізі України львівська “Галичанка” за підсумками двох протистоянь 5-го туру зміцнила своє лідерство у турнірній таблиці. Херсонська “Дніпрняка”, обмінявшись перемогами у напрочуд нервових матчах із “Реалом”, зберегла за собою друге місце. Миколаїв – третій. Змінена дата проведення матчів 5 туру “Карпати”  (Ужгород) – Збірна Києва. 

Чемпіонат України. Суперліга. Жінки 

5 тур 

13 листопада 

“Дніпрянка” (Херсон) – “Реал” (Миколаїв) 31:32 (статистикаВідео матчу – на ФГУ ТВ

ТНУ ДЮСШ-21 (Київ) – “Галичанка” (Львів) 11:49 (статистика)

14 листопада

“Дніпрянка” (Херсон) – “Реал” (Миколаїв) 30:28 (статистикаВідео матчу – на ФГУ-ТВ

ТНУ ДЮСШ-21 (Київ) – “Галичанка” (Львів) 13:49 (статистика)

“Галичанка” без проблем взяла чотири очки у матчах проти столичного ТНУ ДЮСШ 21, що проходили у Броварах. За сумою двох ігор найбільш результативною у львівянок стала права крайня Олександра Фурманець – 16 голів (9+7) у її подрузі по команді Юлії Головко 14 голів (8+6). За ТНУ 14 разів зуміла відзначитись Олександра Радченко (5+9).  Для “Галичанки” це 8 перемога у 8 матчах. У ТНУ – залишається одне очко після чотирьох ігор. 

Коментар головного тренера “Галичанки” Віталія Андронова 

Фото з матчу 

Значно більш драматичними і непередбачуваними стал ігри між “Дніпрянкою” та “Реалом”. Як завжди градус напруження у Південному дербі піднявся до крайніх позначок. Перемогу у першій грі вирвав “Реал”, який зусиллями Світлани Аксьонової забив вирішальний гол за 8 секунд до сирени – 32:31. Всього у Аксьонової 9 влучних кидків. Стільки ж у першій грі закинула лідер господарок Анна Дябло. 

Вирішальні секунди матчу 13 листопада

Наступного дня  “Дніпрянка” зуміла взяти реванш 30:28, хоча у середині тайму підопічні Бориса Милославського програвали 19:21. Вагомий внесок в успіх херсонського клубу зробила Ірина Морозенко, яка закинула 8 м`ячів, 6 з них у другому таймі. За “Реал” по 7 голів забили Владислава Слободян та Христина Бабій. 

Огляд матчу 14 листопада

 

Команди догравали матч у неповних складах. За підсумками сутички, що виникла на майдачнику на 52-й хвилині, червоні та сині картки отримали Кароліна Савченко (“Дніпрянка”) та Світлана Аксьонова (“Реал”). Також були дискваліфіковані головний тренер господарок Борис Милославський та член офіційної делегації “Реалу” О. Ткаченко. Інцидент буде розглянутий Комітетом з організації та проведення змагань ФГУ. 

 

 Суперліга. Турнірна таблиця 

   

Ігри

Очки

1

«Галичанка»

8

16

2

«Дніпрянка»

8

8

3

«Реал»

6

7

4

«Карпати»

6

5

5

Збірна команда Києва

8

3

6

«ТНУ ДЮСШ 21»

4

1

 

Гандбол в Україні доступний усім

Федерація гандболу України   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *