Вихованці броварського СК «Сокіл» – призери Всеукраїнського турніру з грепплінгу

10 – 12 вересня в місті Київ, (Легкоатлетичний манеж, вулиця Павла Тичини 18)  відбувся Всеукраїнський турнір з грепплінгу «KYIV-OPEN» серед дітей, новачків, школярів, кадетів та юніорів віком 2003 – 2011 роки народження. Понад 300 юних спортсменів з усіх куточків країни зібралися в Києві. Високий рівень організації змагань, сильні суперники!

В турнірі взяли участь і вихованці Броварського спортивного клубу «Сокіл (президент Олександр Горобінський). Вони виступали в розділі грепплінг (це спеціальний напрямок або підвид спортивної боротьби, яка передбачає використання і поєднання прийомів з різних видів бойових мистецтв).

Броварські «соколята» показали свій високий клас, довівши, що вони є справжніми універсалами і можуть показувати гарний результат в різних видах єдиноборств, які тісно пов’язані між собою.

Призерами змагань стали:

Коваленко Микола – срібний призер,

Король Владислав – бронзовий призер,

Нагорний Максим – бронзовий призер, 

Піддубний Олексій – бронзовий призер.

Вітаємо вихованців СК «Сокіл» (президент Олександр Горобінський), їх наставників та бажаємо подальших успіхів і перемог. Вже за тиждень на «соколят» очікує новий іспит – чемпіонат України з бойового самбо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *