Українська федерація ушу та ДЮСШ з ушу та єдиноборств БМР отримали два тренувальні помости із Китаю

На початку жовтня в житті Броварської школи ушу сталася визначна подія – вони отримали два помости WESING з Китаю придбані Міністерством молоді і спорту України! На їх так довго чекали… І нарешті дочекалися!

А сталося це завдячуючи вдалим виступам вихованців ДЮСШ з ушу та єдиноборств Броварської міської ради на чемпіонаті світу з ушу в Китаї ще в 2019 році, де два представника Броварської школи ушу, Роман Рева та Людмила Темна, разом і з Ганною Терещенко із Маріуполя,  завоювали путівки на XI Всесвітні Ігри з неолімпійських видів спорту, які повинні були відбутися у найбільшому місті штату Алабама – Бірмінгем ще в 2021 році, але в зв’язку із пандемією коронавірусу COVID-19 були перенесені на наступний рік.

Це тренувальні помости, які виготовлені спеціально в Китаї. Килим із чистої шерсті, має спеціальну жорсткість і лінії виткані, а не нанесені фарбою. Українська федерація ушу, разом із іншими федераціями із неолімпійських видів спорту, які виступатимуть в Бірмінгемі, дістали право вибирати будь-який інвентар, і майстри ушу вибрали помости, які замовили в Міністерства молоді і спорту України, які вирішили установити в броварському СК «Світлотехнік», де знаходить центр підготовки національної збірної України з ушу (таолу). 80% українських збірників – вихованці Броварської школи ушу.

Велика вдячність президенту Української федерації ушу – Чуканову Олегу Валерійовичу, та директору Броварської ДЮСШ з ушу та єдиноборств – Ковалю Андрію Миколайовичу, Міністерству молоді і спорту України за організацію та реалізацію цієї події. Це величезний крок вперед, це – майбутнє українського ушу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *