У броварському СК «Сокіл» підбили підсумки 2022 року

Ось і добігає свого кінця 2022 рік – рік, який приніс в українські оселі війну, горе і страждання! Не зважаючи ні на що, український народ подовжує успішно боронити рідну землю від ненависного ворога, рашистів. Але життя, і в тому числі спортивне – продовжується. Як вже заведено в переддень нового року – потрібно підбивати підсумки року, що минає.

Таке підведення відбулося і в Броварському клубі рукопашного бою «Сокіл» (ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради), який заснував і очолює Олександр Горобінський. На жаль навіть в цю святкову подію втрутилася війна – із-за об’явленої повітряної тривоги захід затримався майже на годину. Не змогли й бути присутніми президент СК «Сокіл» Олександра Горобінський та його заступник  і тренер Олександр Рибалко, адже вони зараз боронять північні кордони нашої держави, перебуваючи на військовій службі.

Тому присутніх «соколят» привітали відомий меценат і друг Сергій Гармашев та тренер Андрій Лисенко. Вони в своїх виступах підвели підсумки року, що минає. Зокрема Сергій Сергійович відзначив великі досягнення вихованців на турнірах і змаганнях найвищого рівня. Зокрема на останніх чемпіонатах України з рукопашного бою і бойового самбо. Але разом з тим відзначивши, що ще є над чим працювати. Він знову підтвердив головну мету для СК «Сокіл» – стати найкращим клубом в Україні. З цією думкою погодився і Андрій Юрійович Лисенко.

Потім настала черга подарунків. Того дня без них не залишився ніхто – хто за спортивні досягнення, хто за успіхи в «Школі лідерів», яку курує особисто Сергій Гармашев, а кому це як бонус за майбутні досягнення.

То ж 2022 рік завершується! Хочеться вірити й сподіватися, що наступний, 2023, принесе Україні та українцям  довгоочікуваний мир і процвітання!

За нами перемога! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *