Відбулося відкриття зали ММА на базі СК «Сокіл»

У п’ятницю, 19 квітня, в присутності поважних гостей – заступника голова Броварської РВА Олексія Дорошенка, начальника відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитра Рожкова, відомого мецената і друга СК «Сокіл» Сергія Гармашева та президента СК «Сокіл» Олександра Горобінського, тренерів – Олександра Рибалка та Андрія Лисенка відбулося, за підтримки БФ «Розвиток ЮА» та «Leader Group», відкриття зали ММА (єдиної в Броварській громаді) на базі СК «Сокіл».

11 років тому, у вже далекому і передвоєнному 2013 році у Броварах з’явився спортивний клуб рукопашного бою – «Сокіл», який організував Олександр Горобінський. Перші тренування проводилися на базі НВК. Згодом тренувальний процес продовжився і на базі ЗОШ №6. Тепер СК «Сокіл» має в розпорядженні чотири комфортні зали для занять, а велика зала в Броварському ліцею №8 поправу вважається кращою в Броварській громаді, і серед кращих на Київщині та в Україні. Але тренерський склад  не збирається зупинятися на досягнутому, а постійно все робить для того, щоб зробити тренувальний процес ще кращим. От і наприкінці минулого року було прийнято рішення частину великої зали в Броварському ліцеї №8 переобладнати в зал для занять ММА (змішаних бойових мистецтв).

Цю ідею підтримав і великий друг клубу, відомий підприємець і меценат Сергій Гармашев. За підтримки БФ «Розвиток ЮА» та «Leader Group», під час весняних канікул, було проведено ремонт і от зала готова. У своїх виступах Сергій Гармашев та заступник голова БРВА Олексій Дорошенко привітали вихованців клубу, відмітивши велику роль спортивної підготовки молоді у нас час війни з ненависним ворогом та побажали нових звитяг та успіхів на благо України та українського спорту.

Олександр Горобінський та начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков вручили посвідчення на спортивні розряди та подарунки, а кращі-з-кращих отримали посвідчення кандидатів в майстри спорту з різних видів єдиноборств.

Ними стали:

  • Захаров Марк
  • Непийвода Олександр
  • Богаренко Максим
  • Фомін Єгор
  • Сивопляс Данило
  • Король Владислав

Крім того Олександр Горобінський вручив Подяку від клубу БФ «Розвиток ЮА» і його керівнику Сергію Гармашеву за постійну підтримку та сприяння  розвитку рукопашного бою та змішаних єдиноборств (ММА).

Вітаємо вихованців та наставників броварського СК «Сокіл» із цією знаковою подією і бажаємо нових успіхів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *