Юна броварська спортсменка стала дворазовою чемпіонкою світу з хортингу

27 – 28 квітня в Італії, місті Мілан, відбувся VI чемпіонат світу з хортингу серед юнаків, кадетів, юніорів та дорослих у розділах «Боротьба», «Сутичка», «Поліцейський самозахист», «Показовий виступ», який проходив в рамках всесвітнього фестивалю бойових мистецтв #WBFC.

Україна була представлена 60 спортсменами із різних регіонів нашої держави.

Серед 16 країн Україна знову показала найкращий результат та в загальному медальному заліку посіла 1 місце! Другу сходинку посіла Італія, а третю – Франція!

Всього спортсмени національної збірної всіх вікових груп у чотирьох розділах вибороли:🥇58 «золотих», 🥈34 «срібних» та 🥉15 «бронзових» нагород.

Броварську громаду представляв спортивний клуб «Воїн» (ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради, президент Олександр Кононов).

Вихованка клубу – Ільясова Мілана, яка тренується в Олександра Кононова, (14-15 років, -50кг) стала дворазовою чемпіонкою світу 🥇 в розділах «сутичка» та «двобій».

Вітаємо всіх призерів та тренерів з перемогою! Вкотре ми доводимо, що українці – нація незламних! Слава Україні! Слава Нації!

Дякуємо нашим воїнам за можливість змагатись! Слава ЗСУ! Слава Героям!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *