Чергові матчі і чергові суперники ФК «Броварії»

Минулих вихідних продовжилися матчі одного із наймасштабніших дитячих футбольних турнірів в Україні – Весняного чемпіонату Лівобережжя

Загалом більш ніж 120 команд (2009-2018рн) протягом двох місяців до літніх канікул й будуть виборювати долю призових місць у своїх вікових групах. Серед них і дві команди сформовані із вихованці ФК «Броварія» 2009/10рн (тренери Максим та Дмитро Кутакови) та ФК «Броварія» 2014 року народження (тренери Дмитро Кутаков та Денис Матвійченко). В суботу та неділю на стадіоні МФК «Бровари», вони зіграли свої чергові матчі.

Першими в боротьбу вступили старші, вихованці 2009/10 років народження. Суперником у них був один із лідерів, ДЮСШ «Бобровиця». Загалом матч пройшов в гострій та безкомпромісній боротьбі, за територіальної та ігрової переваги гравців ФК «Броварія». Цей матч можна охарактеризувати висловом, що «захист був сильнішим за напад». Гравці обох команд-учасниць будь-що намагалися довести, що вони сильніші за суперника, але всі їх спроби натикалися на небажання цього допустити захисту і досить непоганої гри воротарів. Так, що забитих м’ячі наставники команд та вболівальник так і не побачили. Як підсумок – безгольова нічия, 0:0.

Наступного дня в боротьбу вступили молодші, ФК «Броварія» 2014рн. Тут перевага була за їх суперником, гравцями ДЮСШ (Богданівки), які швидше переходили від захисту до нападу, були більш влучними у вирішальній стадії атак та й пані-фортуна того дня була більше на їх боці. В підсумку – 1:7 на користь ДЮСШ (Богданівки).

А наступних вихідних на нас очікують чергові матчі турніру і нові суперники.

Бажаємо гравцям ФК «Броварії» 2009/10 та 2014рн удачі та успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *