Реванш за прикру поразку в І колі

В суботу, 18 травня, вихованці ФК «Броварії» 2009/10рн (тренери Максим і Дмитро Кутакови) провели свій черговий матч у Весняному  чемпіонаті Лівобережжя. Суперником у них були земляки, вихованці МФК «Бровари». Це матч мав принциповий характер, так як у І колі турніру футболісти ФК «Броварія» в рівному протистоянні прикро втратили очки, поступившись – 0:1. Тому цього разу вони були сповнені рішучості «реваншуватися» перед своїми наставниками, батьками і знайомими. Вже в дебюті матчу вони продемонстрували, що цього разу вони не збираються програвати. Вони частіше та гостріше атакували, раз-по-разу погрожуючи воротам суперники. Вже в першому таймі вони змусили воротаря броварських «муніципалів» вийняти м’яч із сітки власних воріт. Гол на рахунку Назара Чорного. Самі при цьому досить надійно грали в захисті, не дозволяючи супротивнику вільно почуватися у своїй штрафній та воротарській площині. При рахунку 1:0 на користь ФК «Броварії» команди пішли на перерву.

В другій 30-хвилинці малюнок гри істотних змін не зазнав. Підопічні Максима і Дмитра Кутакових діяли більш гостріше і наполегливіше, було помітно що після програного першого очного протистояння вони зробили належні висновки. Надійно грав захист команди, а воротар не допускав промахів, при цьому, не забуваючи про атаку, зумівши засмутити воротаря суперника ще одного разу. Гол на рахунку Тараса Козирєва. Загалом рахунок міг бути і більшим. Два рази ворота «муніципалів»  рятував каркас воріт –  здалеку пробивав Денис Кутаков. Крім того він і Назар Чорний не використали свої моменти під час виходів віч-на-віч з воротарем супротивника.

Як підсумок гарна гра і дуже прийнятний результат – 2:0 на користь ФК «Броварії», який вивів їх, з 11 набраними очками, на друге місце в турнірній таблиці серед команд 2009/10 років народження.

Вітаємо і бажаємо не збавляти обертів! Тільки вперед – до перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *