Джерело: на Усика і Дюбуа чекає новий бій. Але є нюанси

У Міжнародній боксерській федерації заявили, що британський супертяж Даніель Дюбуа (21-2, 20 КО) є обов’язковим претендентом на поєдинок з абсолютним чемпіоном світу Олександром Усиком (23-0, 14 КО), який володіє чемпіонським поясом організації.

Минулого вікенду Дюбуа виграв у Філіпа Хрговича (17-1, 14 КО), позбавивши того претендентського статусу і завоював тимчасовий пояс IBF.

Незважаючи на новий статус Дюбуа, проведення його поєдинку з Усиком у найближчій перспективі малоймовірне. Даніель має намір свій наступний бій провести у вересні в Лондоні проти співвітчизника Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО). Можливо, на кону бою стоятиме повноцінний чемпіонський титул IBF, який Усик, як відомо, має намір у себе зберегти, про що вже зробив відповідний запит.

Олександр Усик, як відомо, у травні став абсолютним чемпіоном світу, вигравши у Тайсона Ф’юрі. Другий бій боксери мають провести в грудні.

Нагадаємо, Дюбуа вже був обов’язковим претендентом для Усика в статусі чемпіона WBA – у серпні минулого року британець достроково програв Олександру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *