За перемоги змагалися кращі юні боксери Київщини

3 – 5 жовтня в залі боксу КОСФК відбувся перехідний чемпіонат Київської області з боксу серед юнаків та дівчат 2011/12рн пам’яті загиблих воїнів та ветеранів України. До славетної боксерської зали приїхали кращі майстри «шкіряної рукавчики» із різних регіонів Київщини. На урочисту церемонію відкриття були запрошені почесні гості: начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков, президент Броварської міської федерації боксу Сергій Ілюхін, президент КОФБ, депутат Київської міської ради Юліан Москаленко, екс-чемпіон світу з професійного боксу Сергій Дзінзірук, відомий в минулому боксер, засновник  БК «SpartaBoxing» Ігор Фаніян та інші офіційні особи. Вони привітали учасників з початком змагань і побажали видовищних та переможних боїв.

Головний суддя змагань – Ігор Цвітненко, секретар – ЗТУ Сергій Катаєв.

Броварську громаду представляли кращі вихованці відділень боксу Київського обласного спортивного фахового коледжу (тренери: ЗТУ Олександр Поліщук, ЗТУ Сергій Катаєв, Ігор Цвітненко та Дмитро Ведмеденко), ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради (СК «Патріот», тренери ЗТУ Сергій Тюрін та Олександр Череп) та СК «Гладіатори», тренер ЗТУ Вадим Лавренець) і СК «Світ боксу» (тренери Олександр Стрілець та Арсен Бабаян).

Турнір видався дуже цікавим і видовищним – вболівальники і судді мали змогу побачити вдосталь безкомпромісних та видовищних боїв. Були навіть нокаути, що не часто буває на змаганнях такого рівня.

В результаті  боксерських двобоїв чемпіонами стали такі представники Броварської громади.

Дівчата:

  • Брижак Емілія 42кг (СК «Світ боксу»)
  • Провор Євгенія 54кг (Бровари – Березань)

Юнаки

  • Рубан Іван 44кг(2) (СК «Патріот» ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради)
  • Фаніян Марк 50кг (СК «Патріот» – КОСФК)
  • Кодрик Микола 52кг (СК «Патріот»)
  • Жувак Іван 60кг (КОСФК – Київщина)
  • Малюга Іван 80кг (СК Світ боксу»)

Кращими боксерами перехідного чемпіонату Київської області з боксу серед юнаків та дівчат 2011/12рн пам’яті загиблих воїнів та ветеранів України було визнано:

  • Марка Фаніяна (КОСФК) – тренери ЗТУ Олександр Поліщук та ЗТУ Сергій Тюрін
  • Тимофія Швеця (Богуслав)
  • Івана Жувака (КОСФК – Буча)

Всі переможці і призери отримали грамоти і медалі, а чемпіони – спеціальні футболки від КОФБ,

Вітаємо та бажаємо нових успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *