У Броварах відбувся «Фестиваль скандинавської ходьби»

В неділю, 20 жовтня, в броварському парку відпочинку «Перемога», підводячи підсумки напруженого літнього сезону,  відбувся «Фестиваль скандинавської ходьби», організований відділом фізичної культури та спорту Броварської міської ради та СК спортивної ходьби «Нордік-Бровари». На нього, щоб привітати спортсменів – учасників змагань завітали почесні гості: секретар Броварської міської ради Тетяна Ковкрак, заступник Міністра молоді та спорту України Сергій Тимофєєв і начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради  Дмитро Рожков. Метою заходу стала популяризація цього виду спорту серед жителів громади.  Також було нагороджено спортсменів, які відзначилися на змаганнях протягом цього сезону.

Ведучими заходу стали Народний артист України Сергій Озіряний і МС України з легкої атлетики, заступник директора ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту  Броварської міської ради Оксана Романюк. З вітальними словами до учасників звернулися секретар Броварської міської ради Тетяна Ковкрак та заступник Міністра молоді та спорту України Сергій Тимофєєв. Крім того вони вручили спеціальні відзнаки кращим майстрам скандинавської ходьби, які брали участь у змаганнях, організованих СК «Нордік-Бровари». Їх отримали як броварські спортсмени, так і гості з інших міст.

Після урочистостей – відбулася спортивна частина, де кожен із учасників, незалежно від віку та рівня підготовки, мав змогу подолати дистанцію довжиною 2,5км (два кола по 1,25км). З чим справилися майже всі учасники. А для глядачів і вболівальників ведучі провели спортивну вікторину із заохочувальними призами та аукціон, на якому було розіграно комплект професійних палиць для скандинавської ходьби. Крім того кожен бажаючий мав змогу задонатити власні кошти на потреби ЗСУ, вкинувши гроші до спеціальної скриньки.

А по завершенні – фото на згадку. Ось так при чудовій погоді і в дружній атмосфері у Броварах пройшов «Фестиваль скандинавської ходьби».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *