Успішні виступи броварських майстрів ушу на чемпіонаті світу серед юніорів та юнаків

Чемпіонат світу з ушу серед юніорів та юнаків 2024 року успішно пройшов з 22 по 30 вересня в Бруней Дарусалам! Острів Борнео (Калімантан) зустрів збірну команду України з ушу привітно, місцями штормами і зливами. 42 збірні команди світу, 670 учасників зустрілись в екзотичному Брунеї мірятись силами! Українську збірну команду представляли представники Запорізької, Одеської, Вінницької і звісно Броварської громад. Славетні броварчини: Голова Делегації Олег Чуканов, Головний тренер збірної команди Андрій Коваль, спортсмени: Богдан Найда (1 місце, програма: командні виступи), Володимир Шинкаренко (1 місце, програма: командні виступи), Микита Ковальов (1 місце, програма: командні виступи), Марія Колісник (6 місце, програма тайціцюань), Крістіна Чуканова (5 місце, програма: тайцзіцзянь), Софія Коваль ( 5 місце, програма: наньгунь).

Перший день змагань обернувся тріумфом для наших хлопців які представили золотий чемпіонський командний виступ зі зброєю! Так Гімн України звучав в далечущому Брунею і ми були горді і щасливі! Всі члени збірної команди увійшли до топ “вісімки” кращих спортсменів світу!

Ми дякуємо всім хто долучився до нашого українського “золота чемпіонату”, до допомоги в підготовці до змагань! Це Мінмолодьспорт України і звісно Броварський лідершіп у постатях від керівництва міста, батьків спортсменів до лікаря масажиста!!! А тренери це взагалі основа Успіху! Це результат командної роботи нашої ГРОМАДИ! Живемо разом, працюємо разом, тренуємось разом, перемагаємо разом!

Президент Української федерації ушу Олег Чуканов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *