ФК «ЩИТ-Калинівка» відсвяткував віцечемпіонство в Першості Броварського району з футболу у першій лізі

Добігає свого завершення черговий футбольний сезон у Броварському краї, вже третій в умовах воєнного стану. Завершив свої виступи у Першісті Броварського району з футболу Перша ліга і ФК «ЩИТ-Калинівка». Команда, сформована із військовослужбовців ЗСУ та місцевих гравців, не дуже вдало стартувала на попередньому етапі, але поступово, вже під час турніру, набрало обертів, спіймавши свій стиль і гру. Тільки трішки не вистачило хлопцям до перемоги в  Першій лізі, де доля переможця визначилась тільки в останньому турі. Тут вже далися взнаки невдачі на попередньому етапі. Тому, як підсумок, тільки «срібло».

Хочеться подякувати за весняного – осінній сезон всіх гравців команди, які самовіддано грали на футбольних полях, відданих вболівальників, які підтримували команду під час сезону, наставника ФК «ЩИТ-Калинівка» Сергія Кушку, який підказував, допомагав і був завжди поруч, офіційному представнику, «душі» команди Максиму Грішіну і звичайно голові Калинівської ТГ Вадиму Булкоту. Вадим Сергійович і очолювана їм громада, велику увагу приділяє розвитку фізичної культури та спорту і завжди приходить на допомогу. За його ініціативи було оплачено внесок для участі в змаганнях, придбано нову ігрову форму і надано можливість користуватися спортивними спорудами громади. Будуть закуплені комплекти спортивної форми. Велика йому за це дяка від ФК «ЩИТ-Калинівка»!

Нагороди були вручені на стадіоні в селі Погреби керівництвом ГС «Броварської районної асоціації футболу» на чолі із президентом БРАФ, першим заступником КОАФ Миколою Логвиним. Відбулося невелике свято з нагоди цього, але час плине й потрібно «йти далі». Вже зовсім скоро стартує чемпіонат з футзалу.

Бажаємо хлопцям вдалих виступів, перемог, командного духу, а всім нам бажаної перемоги над ненависним ворогом!

Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *