Відбувся щорічний шаховий табір «Кирилівка 2019»

 

Ось і закінчився щорічний шаховий табір «Кирилівка 2019».  Як і в минулому році, проходив він на базі санаторію «Салют» на першій лінії Азовського моря.  У цьому році броварська делегація була представлена ​​23 учасниками турнірів різних розрядів, а всього в групі було 58 чоловік.

 Юні і не тільки шахісти з Києва, Броварів, Обухова, Чернігова, Ніжина, Бердичіва, Мелітополя та інших міст України боролися в своїх розрядних групах.  Загальна кількість учасників перевищила 100 осіб.

 Нашим броварським майстрам шахівниць в 5 турнірах вдалося завоювати 3 золоті медалі, 1 срібну та 1 бронзову!  Найголовніше, що всі діти отримали досвід і позитивні емоції!  Варто зазначити, що в таборі завжди панувала тепла і дружня атмосфера.  Крім цього, багато хто отримав свої перші спортивні розряди з заліковими книжками, з чим ми їх всіх вітаємо!

 Крім шахів, було дуже багато інших цікавих розваг. Так пройшов турнір з футболу, де Бровари «не пасли задніх», а батьки показали справжній клас в турнір з волейболу, здолавши в непростий боротьбі головного конкурента – команду Обухова, які давно хотіли нас обіграти!  Були і «Луна-Парк», «Дельфінарій», прогулянка на пароплаві, екскурсія в печеру каменів, «Аква-парк», міні-зоопарк, шашлики, солодкий стіл, турніри по «Ю-зе-фа» і «Дартс» і багато різних конкурсів і розваг,  серед яких хочеться відзначити ранкову зарядку, на яку приходили майже всі наші спортсмени та їх батьки!

https://www.facebook.com/GrebeniukSemen

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *