Успішні виступи українських гандболістів на Європейських іграх ветеранів у Турині

Дві українські гандбольні команди досягли великого успіху на Європейських іграх ветеранів в італійському Туріні. «Одесса» завоювала золото в турнірі серед команд вікової групи «понад 50 років», а Legion XXI  зайняв третє місце у розряді «понад 45 років».

Команда  «Одеса» – чемпіон Європейських ігор ветеранів-2019

 

Команда  Legion XXI – бронзовий призер Європейських ігор ветеранів-2019

Європейські ігри ветеранів – це масштабні змагання, що проходять раз на чотири роки й мають формат подібний до Олімпійських ігор. У програмі Турину-2019  – 30 видів спорту: від баскетболу до футболу, від гольфу до бадмінтону і, звичайно, – гандбол. Ігор мають за мету соціалізацію атлетів, яким виповнилось більше 30 років, через спортивні змагання, розваги, культурні активності.

У гандбольному турнірі чоловічих команд (+ 50 років) взяли участь 14 команд, що були поділені на чотири групи. «Одеса» посіла перше місце в групі «А» вигравши всі три матчі. Далі в 1/2 –й фіналу одесити завдали поразки BUDAPEST OLD BOYS (12:9), а у фіналі завдали поразки HC VIIMSI (11:5). Вітаємо із бездоганним виступом та заслуженим тріумфом.

 

Підсумковий залік турніру команд вікової групи понад 50 років

 

Legion XXI (категорія + 45 років) також виграли всі три матчі на груповій стадії й вийшли до плей-оф з першого місця. В 1/2 фіналу наші гандболісти зазнали своєї єдиної поразки на турнірі – від MASTERS HT PABIANICE (9:12). Натомість у грі за третє місце Legion XXI зуміли перемогти ROMA HANDBALL (12:9). Чудовий виступ  української команди.

 

Федерація гандболу України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *