Помер Володимир Зотов

Сьогодні, 16 грудня, перестало битися серце відомого спортивного діяча Броварщини – Володимира Ілліча Зотова. Існують люди, які вже як захоплюються чимось, то проносять це на протязі всього життя. Серед таких – відомий спортивний діяч міста Бровари і Броварського району Володимир Зотов. Володимир Ілліч народився майже 80 років тому в далекій Амурській області. Після закінчення школи приїздить до Благовєщенська, де продовжує освіту в ремісничому училищі. Була в нього мрія – стати моряком і відвідувати інші країни, але доля вирішила по-своєму. Він потрапляє до Києва, а звідти переїздить до молодого міста Бровари, з яким він і пов’язує свою подальшу діяльність. Він майстер спорту СРСР з лижних перегонів, Почесний працівник фізичної культури і спорту України, президент Спілки любителів лижних гонок України та інше. Все своє життя він присвятив спортивній роботі. Пройшовши трудовий шлях від рядового працівника  до інженера, він завжди займався розвитком фізичної культури і спорту. В середині 80-их років минулого століття він очолював Броварський міський спорткомітет. Майже до останнього часу Володимир Ілліч не припиняв активних занять спортом – їздив на лижах, велороллерах, бігав кроси, наочно демонструючи, що вік фізичній активності не завада. Він був постійно в русі. Вів активну спортивну роботу, допомагав організовувати і проводити різноманітні змагання. Він був суддею національної категорії з легкої атлетики. Володимир Ілліч Зотов – та людина, яка внесла неоціненний внесок в розвиток броварського спорту. Його ім’я залишиться в історії Броварщини. Вічна йому пам’ять!

 

4 thoughts on “Помер Володимир Зотов

  1. Царство Небесне тобі Володимир Ілліч.Знав його давно,дуже хороша,вольова,добра людина.Не хватить слів ,щоб описати як жаль що не стало такоі ЛЮДИНИ,з великоі букви.

  2. Царство небесное пухом земля мои соболезнования родным работала на з-д пластмас там и познакомились по лёгкой атлетике благодаря таким людям падаеш встаеш и идеш дальше когда узнала что он нас покинул в день смерти Зотова Владимира прошла пешком 30.000шагов в память Зотова Владимира верю что движение это жизнь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *