Італія пропустить Чемпіонат світу, Бейл вивів Вельс до фіналу плей-офф. Головні футбольні новини за 24 березня

UA-Футбол зібрав для вас найважливіші новини за четвер, 24 березня

Італія знову не зіграє на Чемпіонаті світу

Збірна Італії сенсаційно програла на своєму полі збірній Північної Македонії у півфіналі плей-офф ЧС. Чинний чемпіон Європи мав ігрову перевагу, виконав велику кількість ударів, але моментів у “адзуррі” був не так багато. Північній Македонії вдавалося успішно оборонятися, а на 90+2 хвилині Трайковські сильним ударом вдалося вразити ворота Доннарумми. 1:0 на користь Північної Македонії – Італія вдруге поспіль не зіграє на Чемпіонаті світу, з нею це сталося вперше.

Португалія, Вельс та Швеція вийшли до фіналу плей-офф

Північна Македонія зіграє у фіналі плей-офф зі збірною Португалії. Команда Сантуша змогла переграти у домашньому матчі Туреччину (3:1). Ще в одній парі зустрінуться збірна Польщі, яка вийшла у фінал достроково, та Швеція, яка переграла в овертаймі Чехію (1:0). Вийшов у фінал Вельс – дубль Гарета Бейла дозволив перемогти Австрію (2:1). Суперником Уельсу має бути переможець пари Шотландія – Україна.

Луїс Енріке може залишити збірну Іспанії

Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке може залишити команду після Чемпіонату світу у Катарі, повідомляє Marca. Контракт 51-річного спеціаліста, який розрахований до кінця 2022 року, досі не був продовжений. Федерація футболу Іспанії розглядає варіанти із призначенням Марселіно з “Атлетіка” або екс-тренера “Барселони” Ернесто Вальверде.

Бруну Фернандеш продовжить контракт із МЮ

Один із лідерів “Манчестер Юнайтед” Бруну Фернандеш незабаром продовжить свій контракт із клубом. Чинна угода закінчуєтеся у 2025 році, але “Юнайтед” хоче продовжити 27-річного хавбека ще на один-два сезони і значно покращити його заробітну плату. Повідомляється, що Фернандеш отримуватиме понад 12 млн фунтів на рік.

Шахтар не може розрахуватися з Бенфікою за трансфер Педріньо

“Шахтарю” поки що не вдається виплатити 16 мільйонів євро “Бенфіці” за вінгера Педріньо. Лідер УПЛ зміг заплатити лише два млн євро з 18 за перехід 23-річного футболіста, повідомляє Record з посиланням на Correio da Manhã. Це викликано тим, що футбол в Україні призупинений, і всі контракти та фінансові операції заморожені. “Бенфіка” не зможе отримати гроші, поки не завершиться війна рф проти України.

Японія та Саудівська Аравія пробилися на Чемпіонат світу

Визначились ще два учасники Чемпіоату світу-2022 від збірної АФК. Перемога Японії над Австралією (1:0) вивела не лише японців на Мундіаль, але й дозволила кваліфікуватися збірній Саудівської Аравії. Австралія зіграє в наступному раунді проти збірної ОАЕ, Іраку або Левану. Переможець цієї пари візьме участь у міжконтинентальному плей-офф. Раніше від Азії на ЧС вийшли Південна Корея та Іран.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *