Стаховський: У росіян немає стільки патронів-воїнів, щоби нашу націю підкорити

Український тенісист Сергій Стаховський розповів про те, що його найбільше здивувало у війні з росією:

— Скажи, а в контексті реагування на війну хтось із колег-спортсменів тебе здивував у хорошому сенсі цього слова? І від кого ти, навпаки, чекав більшого?

“Якщо чесно, мене максимально здивував ВЕСЬ український народ, який одразу почав діяти. Перше здивування було, коли я заїжджав до Києва. До того ж три дні був в Інтернеті, телефоні та невідомості, адже коли почалася війна, був у Дубаї. І коли заїжджав в Україну, всієї картини не знав: де Росія, наскільки вони просунулися?.. А по телебаченню, в Інтернеті картина була така: повномасштабна війна, але не знаєш, де вони є, а де їх немає.

І ось спочатку доїхали до першого блокпоста – а там уже й другий, і в кожному селі блокпости, стоять люди з мисливськими рушницями… І коли бачиш цю безпосередню готовність людей захищатись – звичайно, настрій піднімається! Бо розумієш: цю націю не здолати”.

— Крила виростають, правда?

– Ну так. Просто, щоби цю українську націю здолати, треба всіх умертвити. А це дуже багато людей, і росіяни не мають стільки патронів-воїнів, щоб цю націю підкорити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *