Проблеми в атаці. Збірна України програла Чехії

У середу, 6 грудня, жіноча збірна України з гандболу зіграла перший матч другого етапу чемпіонату світу. Суперником була збірна Чехії.

На початку зустрічі команди грали на рівних. Певний час збірна України вела в рахунку з перевагою в один-два голи. В цей ігровий відрізок підопічні Андронова надійно грали в обороні. На 16-й хвилині чешки вийшли вперед в рахунку. Поступово вони збільшили свою перевагу до чотирьох голів. Однак українки закинули три голи протягом 24-ї хвилини та майже звели нанівець перевагу чешок. На жаль, розвинути успіх наші дівчата не змогли. Причина — проблеми в атакувальних діях. Українкам було важко долати щільну оборону збірної Чехії, через що вони втрачали м’яч і дозволяли суперницям проводити стрімкі та результативні контратаки. Крім того, відмінно відіграла голкіпер чеської команди Новотна. За підсумком матчу вона мала близько 50% відбитих кидків.

У другому таймі картина на майданчику не змінилася. Українки не змогли перевернути хід поєдинку та зазнали поразки. Хоча початок матчу вселяв надію на позитивний результат.

У другому турі другого етапу збірна України зіграє зі збірної Нідерландів. Матч відбудеться 8 грудня. Початок о 21:30 за київським часом.

Чемпіонат світу. Другий етап. Група 4.

Україна – Чехія – 23:30

Україна: Балог,Гладун, Салтанюк, Маркевич, Соскида, Андрійчук, Прокоп’як, Поляк, Науменко, Смбатян, Дяченко, Шукаль, Козак, Компанієць, Коновалова, Колодюк.

Чехія: Стржішкова, Шустачкова, Десортова, Дресслерова, Єржабкова, Єстржібкова, Захова, Коваржова, Кудлачкова, Куксова, Мала, Новотна, Стеллнерова, Франкова А., Франкова Ю., Холевова.

«Арена Північ» (Фрідріхсхафен, Данія).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *