«Бронзова» нагорода вихованця СК «Сокіл» Владислава Короля на чемпіонаті Європи з ММА

З 29 березня по 6 квітня в столиці Сербії – місті Белград, відбувся чемпіонат Європи зі змішаних єдиноборств ММА.

Молодіжна збірна – стала кращою в Європі, здобувши 4 золоті, 2 срібні та 8 бронзових нагород, серед більш ніж 500 спортсменів з 36 країн Європи що приїхали на чемпіонат Європи серед молоді та дорослих.

У ваговій категорії 65.8кг в українській збірній був представлений вихованець броварського СК «Сокіл» (ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради, президент Олександр Горобінський) Владислав Король. Додому він повертається із «бронзовою» нагородою, провівши запеклі та безкомпромісні сутички із дуже сильними суперниками. Перший поєдинок проводив з представником збірної Грузії, отримавши перемогу рішенням суддів, Потім був поєдинок з «бійцем» із збірної Фінляндії, в якому Влад знову був сильнішим за суперника. В ½ фіналу нажаль, поступився ще одному спортсмену із збірної Грузії за рішенням суддів.

Новоспечений призер зазначив, що рівень конкуренції за призові місця і перемогу дуже високий, всі суперники були дуже сильними і тому дуже приємно, що вдалося завоювати медаль, ставши призером чемпіонату!

Дуже вдячний своєму тренеру Олександру Горобінському за підготовку та настанови, також своїй команді СК «Сокіл» та усій збірній команді України!

Окремо хочеться подякуват Гармашеву Сергію Сергійовичу @garmashev.s та його команді «Leader Group», за постійну підтримку нашого клубу.

Велика дяка ЗСУ які дають змогу готуватись та приймати участь на змаганнях!

Вітаємо броварського майстра ММА та його наставника і бажаємо нових спортивних звитяг та успіхів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *